Even voorstellen

Mijn naam is Merel Maier. Als mens ben ik gevormd door mijn opleiding tot onderwijsassistent, pedagoog, coach en sensi-therapeut. Ik vind het belangrijk dat ieder mens zich gezien, gehoord en gesteund voelt, want door verbinding creëer je geluk.

Soms is dat moeilijker en ingewikkelder dan gedacht. Iedereen ervaart op zijn tijd hobbels in de weg, valkuilen en problemen. Toch heeft ieder zijn eigen talenten, mogelijkheden, wensen en dromen. Helaas zie ik vaak dat de aandacht voor talent, kwaliteiten en mogelijkheden ondergesneeuwd raken in het alledaagse leven. Heb jij oog voor het bijzondere in dit moment? In jouw huidige leven? Het unieke van jouw karakter?

En net als anderen heb jij ook het recht om te stralen, je ruimte in te nemen, te groeien en in de belangstelling te staan (mits je dat wil natuurlijk). Dat vraagt om aandacht en reflectie.

Wil jij ook jouw sprankeling (her)vinden?

Ik kies er bewust voor om de sprankeling van ieders eigenheid onder de aandacht te brengen. Wat maakt jou bijzonder? Zie jij jouw kracht en talent? Gebruik jij datgene wat jij de wereld te bieden hebt? En nee, de antwoorden maken je niet egoïstisch of arrogant.

Vroeger was ik het stille, rustige, teruggetrokken meisje en vond ik mezelf niet zo bijzonder. Ik zei immers weinig dus zo bijzonder kon ik niet zijn.  Inmiddels weet ik wel beter en besef ik dat zelfkennis, zelfacceptatie vergroot en daarmee zelfvertrouwen creëert. Enkele methodieken kunnen heel snel verwoorden en/of bevestigen wat je met jaren zelfonderzoek ook kan. Ik wil jou prikkelen om een bewustwordingsproces aan te gaan. Dat geeft zoveel rust en vormt de basis voor de rest van het leven. Veel te vaak zitten wij vast in ons hoofd en met gevoelens van angst, onzekerheid, frustratie en teleurstelling. Dat terwijl wij de sleutel zelf in handen hebben.

Intuïtieve werkwijze

Ik vind het leuk om levenslessen intuïtief te benaderen. Met mijn werkwijze sluit ik aan bij jong en oud. Ik houd ervan om afgestemd, eerlijk, grensverleggend en ontwikkelingsgericht bezig te zijn. Ik kan emotionele en sociale thema’s op luchtige en toch serieuze wijze benaderen. Dat kan in gesprek maar ook via bijenwas, spelopdrachten, intuïtie en/of Sensi-therapie. Net wat bij jou past. Zelfkennis, zelfvertrouwen laten groeien mag immers wel leuk zijn.

Dat proces zien en begeleiden vind ik heerlijk. Het is namelijk geweldig om te zien hoe ieder mens eigen-wijs is, zich ontwikkelt en daarmee zichzelf en de omgeving weet te verrassen.

Wees welkom!